یک شرکت معروف در بهینهسازی موتور جستجو است که دارای یک وبلاگ بسیار خوب و حتی مجموعهای از محصولات عالی است که کمک میکند به شما ترافیک بیشتری را برای وبسایت خود بدست آورید. صفحه درباره ما آنها یکی از نمونههای قوی میباشد که تمرکز اصلی صفحه درباره ما Moz یک گرافیک timeline (نمایش وقایع در یک بازه معین) است که به شما تاریخچهای از گذشته و جزئیاتی در مورد دستاوردها، چالشها و تاریخهای مهم شرکت را میدهد و میتوانید تصاویر دایرهای را در طول مسیر، براحتی بررسی کنید. این امر به شما یک حس واقعی از ثبات و پایداری شرکت را میدهد و به شما القا میکند که Moz میتواند تا سالهای طولانی در کنار شما باشد. مزیت عمده این نوع صفحه «درباره ما» این است که این نوار زمان (timeline) به شما این امکان را میدهد که حس کنید بخشی از داستان آنها هستید و میدانید که دقیقا چگونه شرکت شکوفا شده است و چه کارهایی در آن انجام شده است.
مارا در تلگرام دنبال کنید .
ما را در اینستاگرام دنبال کنید .
ما را در فیس تیوب دنبال کنید .
پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» (ایران پروداک) که از سال ۱۳۸۸ به این نام خوانده میشود، بر پایه گاهشمار و همچنین نخستین سند در این زمینه، در یکم مهر ماه سال ۱۳۴۷ با نام «مرکز اسناد ایران» تأسیس شد. مأموریت بنیادین ایرانداک بر پایه اساسنامه و برنامه استراتژیک آن؛ پژوهش، مدیریت دانش، آموزش، همکاریهای پژوهشی و اطلاعرسانی، و پشتیبانی از سیاستگذاری علم و فناوری است که در سازمانی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات، و فناوری و زیر نظر هیئت امنا با نام نمادین «گنج دانش» و شعار «به از گنج دانش به گیتی کجاست» انجام میشود
پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران در سال ۱۳۴۷ با نام فارسی «مرکز اسناد ایران» در برابر نام انگلیسی «Iranian Documentation Center» پایهگذاری شد و از همان زمان با نام کوتاه «IranDoc» در انگلیسی و «ایرانداک» در فارسی شناخته شد. این نام کوتاه در نیمسده گذشته همواره به کار رفت و با اینکه تاکنون نام پژوهشگاه پنج بار تغییر یافت؛ هنوز استادان، دانشجویان، و پژوهشگران در ایران و جهان، آن را بهخوبی و بیش از دیگر نامها میشناسند و بهکار میبرند. نمایهنامه «اسکوپوس» با این نام دهها اثر را از سال ۱۹۷۱ نمایه کرده است و موتور کاوش «گوگل» با این نام بیش از یکصدهزار صفحه را بازیابی میکند.
http://iranprodoc.ir/wp-content/uploads/2020/06/splash.m4v
قبلی
بعدی