اصالت سنجی یا مشابهت یابی سامانه پژوهشیار
اصالت سنجی یا مشابهت یابی پروپوزال یا پیشنهاده از تاریخ 1401/9/1 به نحوی در سامانه پژوهشیار باید ثبت گردد؛ که میزان همانندی زیر 30 یا 20 باشد تا مجوز بررسی را برای بررسی توسط استاد را داشته باشد.
به زبان ساده تر تا زمانی که میزان اصالت سنجی و کاهش همانندی برای پروپوزال کمتر از 30 درصد یا 20 درصد نباشد فایل برای بررسی استاد صادر نمی شود. و وارد مرحله بعدی نخواهد شد.
با توجه به اینکه از تاریخ 1401/9/1 بررسی اصالت سنجی یا مشابهت یابی برای پروپوزال اجباری و ضروری اعلام شد بدون عبور از مرحله مشابهت یابی امکان عبور و بررسی توسط استاد امکان پذیر نخواهد بود.
میزان مشابهت یا همانندی تا زمانی که زیر 30 درصد یا 20 درصد (بسته به دانشگاه یا مقطع )نرسد در مرحله سوم متوقف شده و باید مراحل 1 و 2 بعد از کاهش همانندی مجدد انجام شود و این تا زمانی ادامه خواهد یافت تا به تبیین درست و اساسی و به کاهش همانندی مطلوب دست یابید.
نحوه انجام کار رفع مشابهت و رفع همانندی اصالت سنجی پروپوزال
نحوه انجام کار رفع مشابهت و رفع همانندی اصالت سنجی نیاز به دقت بیشتری نسبت به سامانه ایران داک یا کاهش همانندی پروپوزال در این سامانه دارد.
هرچند ماهیت انجام کار یکی است ولی در این سامانه براساس تجربیات و ظواهر بسیار سخت تر و نیاز به دقت بیشتری دارد.
البته یکی از مشکلات استعلام ها در این سامانه اینست که مانند ایران داک گزارش متن های دارای سرقت علمی را ممکن است برای شما ارسال نکنند.
تا زمانی که شما به این گزارش دسترسی نداشته باشید کار شما بسیار سخت خواهد شد و نیاز است کل متن را تبیین و بازنویسی رفع همانندی کنید.
فرمول کاهش همانندی برای اصالت سنجی یا سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد
به کار بردن روش های جایگزینی کلمات مترادف و جابجایی های دستوری فعل ها و ساختار جمله به خوبی پاسخ نمی دهد.
دقت عمل در تبیین مطالب و شخم اساسی متن تنها راه و فرمول کاهش همانندی اصالت سنجی در سامانه پژوهشیار است.
لذا توصیه می کنم برای رفع همانندی چندین بار متن را بخوانید و با حفظ کلمات کلیدی متن را بازنویسی کنید بخصوص برای پروپوزال که تعداد کلمات کمتر است .
برای اصالت سنجی سامانه پژوهشیار حتی از یک پارگراف کوچک هم عبور نکنید.